amazon quiz answers 5 june

Amazon Quiz Answers | 5th June 2020 | Win Sony 5.1 Home Theater System

(Answers Added) Amazon Quiz Answers | 5th June 2020 | Win Sony 5.1 Home Theater System – Submit Answers & Win Sony 5.1 Home Theater System in Today’s Amazon Quiz Answers. Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Submit Correct answers in Amazon App to Win Amazon Quiz. “Amazon Quiz” Hashtag is #QuizTimeMorningsWithAmazon

Hello, WhyPayFull Readers welcome again for Amazon Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our TOI Quiz Answers [Free Lenskart Voucher Worth Rs.700]

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


Amazon Quiz Today’s Time & Prize Details 

amazon quiz answers 05 june

  • Amazon Today’s Quiz – Amazon Sony 5.1 Home Theater System Quiz
  • Today’s Prize – Free Sony 5.1 Home Theater System
  • Time – 8 AM To 12 PM on 5th June 2020
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 30th June 2020


How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions every day in This Amazon Daily Quiz Time, You have to Give Right Answers To All These Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.


Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within 5 Seconds



Amazon Quiz Answers:

Amazon Quiz Answers | 5th June 2020 | Win Sony 5.1 Home Theater System

SUBMIT AMAZON QUIZ ANSWERS HERE

Question 1. Neeraj Chopra, recommended by the AFI for the Rajiv Gandhi Khel Ratna award, is associated with which event?

Answer 1 is – Javelin Throw

Question 2. The digital rights of which of these movies was recently sold to an OTT platform for a staggering sum of INR 125 crore?

Answer 2 is – Laxxmi Bomb

Question 3. Which 13th century Indian temple will be solarised soon under the Central government scheme?

Answer 3 is – Konark Sun Temple

Question 4. Which Indian organisation made the ‘NavRakshak’ PPE kit ?

Answer 4 is – Indian Navy

Question 5. Tsai lng-wen was re-elected to a second term as President of which Asian country?

Answer 5 is – Taiwan

SUBMIT AMAZON QUIZ ANSWERS HERE

Amazon Quiz Today Answers | 4th June 2020 | Win ₹20000 Pay

Question 1. Which former Miss World has been roped in by UNICEF to spread awareness on menstrual hygiene?

Answer 1 is – Manushi Chhlllar

Question 2. General Electric has announced that it would be selling which iconic business of its to Savant Systems?

Answer 2 is – Lightbulbs

Question 3. An underwater salvage company was granted approval recently to cut into the wreckage of to try to recover a Marconi telegraph?

Answer 3 is – RMS Titanic

Question 4. Which tennis player topped the 2020 Forbes magazine list of highest-paid global athletes?

Answer 4 is – Roger Federer

Question 5. Ajit Jogi, who passed away recently, was the first chief minister of which Indian state?

Answer 5 is – Chattisgarh

Amazon Today Quiz Answers [14th April 2020, 8 AM To 12 PM]

Answer and stand a chance to win Amazon Alexa Eco Show

Q1. Operation Namaste’ is the initiative of which Indian armed force to combat the spread of COVID-19 in the country?
Ans- Indian Army

Q2. Vidya Balan is playing the title role in an upcoming biopic based on which mathematician?
Ans- Shakuntala Devi

Q3. Who among the following has developed a low-cost portable ventilator called ‘Prana-Vayu’?
Ans-  IIT Roorkee


Q4. Tony Lewis, who recently passed away, was the co-inventor of what used for settling weather-affected cricket matches?
Ans- Duckworth-Lewis method

Q5. Which of these tennis tournaments has been cancelled for the first time since World War II?
Ans- Wimbledon

Amazon Quiz Today Answers | 13th April 2020 | Win ₹15000 Pay Balance

Question 1. Which international multi-sport event is meant for sports or disciplines, that are not contested in the Olympic Games?

Answer is – World Games

Question 2. Kamarajar Port is situated on which coast of India?

Answer is – Coromandel Coast

Question 3. The Gateway is a proposed NASA space station in orbit around which space object?

Answer is – Moon

Question 4. Which global institution releases the The Global Economic Prospects – a publication on the state of the world economy?

Answer is – World Bank

Question 5. Which recently launched web series is set in the remote village of Phulera in Uttar Pradesh?

Answer is -Panchayat


Today’s Amazon Quiz Answers- Win Xbox One S Gaming Console


Question 1 of 5: 

The daughter of Gokuladas and Vrajkunwerba Kapadia born on this date (11 April) in 1869 was the mother to Harilal, Manilal, Ramdas and Devdas. Who was she?

The Answer is- Kasturba Gandhi

Question 2 of 5: 

Dr. Balram Bhargava is the current Director-General of which Government of India institution?

The Answer is- ICMR

Question 3 of 5: 

Which group video chatting app, which has recently had a sudden burst of popularity was launched by Life on Air, Inc. in 2016?

The Answer is- Houseparty

Question 4 of 5: 

Dzongkha is the national and official language of which neighbouring country of India?

The Answer is- Bhutan

Question 5 of 5: 

Which global institution recently issued ‘Pandemic Bonds’ for the first time to raise money for the COVID-19 crisis?

The Answer is- World Bank


Amazon Quiz Today Answers | 10th April 2020 | Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Question 1 – Which activist referred to as Mahatma born on 11th April, formed the Satyashodhak Samaj to attain equal rights for the unprivileged?

Answer is – Jyotirao Phule

Question 2 – The Dumurjala stadium was recently converted into a 150 bed quarantine facility. In which state is it located?

Answer is – West Bengal

Question 3 – Which of these is one of the stages in the Men’s 2020 ICC T20 World Cup, as per the initial tournament schedule?

Answer is – Super 12s

Question 4 – Which of these is the theme for World Health Day 2020 observed on April 7?

Answer is – support nurses and midwives

Question 5 – Which of these social reformers born on 14th April was posthumously awarded the Bharat Ratna in the same year as Nelson Mandela?

Answer is – BR Ambedkar

Amazon Quiz Today Answers | 9th April 2020 | Win ₹50000 Pay Balance

1) Which famous musician born on April 7th at Varanasi created music for Satyajit Ray’s famous Apu trilogy?

Ans – Ravi Shankar

2) Recently demised Air Vice Marshall (Retd) Chandan Singh Rathore- a 1971 war hero is a recipient of which of these awards?

Ans – Maha Vir Chakra

3) WWE’s flagship event, Wrestlemania was held under closed doors without an audience in 2020, where was it scheduled originally?

Ans – Ray Jay, Tampa Bay

4) ‘The Devil Made Me Do It’ is the tagline of the upcoming 3rd edition of which movie series?

Ans – Conjuring

5) National Maritime Day is celebrated on April 5th, on the occasion of a ship owned by which company sailing from Mumbai to the UK?

Ans – Scindia Steam Navigation

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Apple iPhone XR

Question 1 of 5: 

Which of these is a people movement that appeals to switch off your lights at home for an hour on March 28 every year?

The Answer is- Earth Hour

Question 2 of 5: 

Which of these singers recently put on a free performance on Instagram for his fans, calling it ‘Together at Home’?

The Answer is- Chris Martin

Question 3 of 5: 

Tedros Adhanom Ghebreyesus is the current Director-General of which global organisation?

The Answer is- WHO

Question 4 of 5: 

Starring Abhishek Bachchan and Rajkummar Rao, Anurag Basu is directing a 2020 dark comedy anthology film named after which game?

The Answer is- Ludo

Question 5 of 5: 

Former Olympic champion Thomas Bach is the current elected President of which international sports body in the news?

The Answer is- IOC

Amazon Bose Sound Touch 20 Speakers Quiz Answers: 7th April

1) What term did PM Narendra Modi use to urge people of India to stay indoors amid the COVID-19 situation on March 22nd?

Ans – Janata Curfew

2) Which city is scheduled to be the host of the 2024 Summer Olympics?

Ans – Paris

3) SDMC is a disaster management agency of which of the following organisations?

Ans – SAARC

4) More than 900 scripts of which famous lokanatya from Karnataka were digitized and made public recently?

Ans – Yakshagana

5) ‘Friends, Voters, Countrymen’, ‘The Dream of Rome’, ‘The Churchill Factor’ are books by the Prime Minister of which country?

Ans – UK

Amazon Quiz Today Answers | 6th April 2020 | Win ₹15000 Pay Balance

1) The recently opened Singshore suspension bridge is the highest bridge of which Indian state?

Ans – Sikkim

2) Which Indian state commemorated Shaheed Diwas on March 23 as Youth Empowerment Day?

Ans – Punjab

3) Which ‘royal’ is set to be the narrator of a new Disney film about a family of elephants and their journey across Africa?

Ans – Meghan Markle

4) Mayiladuthurai recently became the 38th district of which Indian state?

Ans – Tamil Nadu

5) ‘Mourning en masse’, ‘Days of glory’, ‘Raising of Lazarus’ are famous artworks by which famous Indian artist?

Ans – Satish Gujral

Amazon Quiz Today Answers | 4th April 2020 | Win Dell Inspiron 5593 Laptop

Q1) On April 1st 2019, the Netherlands wing of which company announced that it had developed a product that allows a user to ’talk to a Tulip?

Ans – Google

Q2) Which former Vice President, born on April 1st, was the Permanent Representative of India to the UN from January 1993- January 1995?

Ans – Mohammad Hamid Ansari

Q3) Which former India international was the head coach of the Bengal team that made it to the final of the 2020 Ranji trophy?

Ans – Arun Lal

Q4) Which famous comedian born on April 2nd, first came to prominence after winning The Great Indian Laughter Challenge in 2007?

Ans – Kapil Sharma

Q5) On 24th March, Google launched a doodle celebrating Banh Mi, a street food sandwich originating in which country?

Ans – Vietnam

Must Check: TOI Quiz Answers [Free Lenskart Voucher Worth Rs.700]

Amazon Quiz Today Answers | 3rd April 2020 | Win Firefox Mountain Cycle

Question 1. Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organization announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?

Answer is – SpaceX

Question 2. Defense Minister Rajnath Singh recently released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?

Answer is – Manohar Parrikar

Question 3. Ignaz Semmelweis, a 19th-century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?

Answer is – Hand Washing

Question 4. Shaheed Diwas is observed on March 23rd to honor the day when Rajguru, Sukhdev Thapar and ________ attained martyrdom? (Fill in the blank)

Answer is – Bhagat Singh

Question 5. Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?

Answer is – Laxmmi Bomb

Amazon Quiz Today Answers | 2nd April 2020 | Win ₹20000 Pay Balance

Question 1) What does CET, the new exam for various government jobs proposed by the Indian government, stand for?

Answer Is – Common Eligibility Test

Question 2) Which of these days is observed on 27th March by ITI- a world organization for the performing arts?

Answer Is – World theatre Day

Question 3) Swavalamban Express is a special train journey launched by SIDBI for which group of people?

Answer Is – Entrepreneurs

Question 4) Daniel, an 18-year-old who made his debut for AC Milan on 2nd February 2020 is the son of which AC Milan legend?

Answer Is – Paolo Maldini

Question 5) Who among these stepped down from the board of Microsoft in the 2nd week of March 2020?

Answer Is – Bill Gates


Amazon Quiz Today Answers | 31st March 2020 | Win Canon 1500D DSLR

1) Sheikh Mujibur Rahman, whose birth centenary was celebrated in March 2020, was the founder President of which country?

Ans – Bangladesh

2) Which Indian badminton player recently won the BBC India ‘Sports Woman of the Year’ Award?

Ans – PV Sindhu

3) Which of these Bollywood actors is playing the lead role in the remake of the Govinda hit Coolie No. 1?

Ans – Varun Dhawan

4) On 23rd March, the WMO came into force, and a day is thus celebrated to draw attention towards weather and climate. Expand WMO.

Ans – World Meteorological Organization

5) Which city had to withdraw from hosting the Olympics in 1908, after a nearby volcano eruption?

Ans – Rome


Amazon Quiz Answers Today – 22nd March 2020 – Win Apple iPhone XR

Join Our Telegram Loot Channel To Get All Amazon Quiz Answers 1st On-Net Every Morning – Join Now Here

Question 1 Of 5. NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?

The answer is – SpaceX

Question 2 Of 5. Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?

The answer is – Corporates

Question 3 Of 5. Which Mumbai-based acrobatics dance group won America’s Got Talent: The Champions Season 2 finale?

The answer is – V.Unbeatable

Question 4 Of 5. Who among the following was the Player of the Series in theu 2020 Women’s T20 World Cup?

The answer is – Beth Mooney

Question 4 Of 5. Liu Yifei is starring in the lead role in a live-action adaptation of which famous Disney animated feature?

The answer is – Mulan


Amazon Quiz 18 September 2019 Answers Win – Samsung M30

Amazon Quiz 18 September, Amazon Quiz 18th September, Amazon 18 September Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 18 September 2019, Samsung Galaxy M30 Answers, Amazon 18 September Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Samsung Galaxy M30 Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 18th September Answers Today For Winning iPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, iPhone X, iPhone Xs & Many More.

This Amazon Daily Quiz Time Contest Is App Only & Amazon Quiz Question & Answer Start At 8 AM & Close At 12 PM. Guys, We Will Provide Answers At Sharp 8.01 AM And It Is Fast Than Other Websites. We Also Provide Answers In Our Whatsapp Group & Telegram Group. If You Want To Amazon Quiz Answers Fast Then You Have To Like Our Facebook Page And Subscribe Our Blog By Giving Your Email Id At Right Sidebar In The Email Subscription Box.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🀄 Join us for more:
💠 【
Join Our Telegram Channel
💠 【
Join Our Facebook Group
💠 【
Join Our Whatsapp Group
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

How To Participate In Amazon Quiz 18th September – 

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign Into The Amazon App.

3. Now click here to access Amazon Quiz Directly OR

4. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 17 September” Banner, Tap On It.

5. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz Answers 18 September 2019 – Win Samsung Galaxy M30

Q1 – ‘Man, Woman And Child’ Is A Novel By Erich Segal. The Bollywood Adaptation, Released In The 80s, Was A Remake Of The Malayalam Film Olangal Which Was Based On The Novel. What Was The Name Of This Movie?

Ans – Masoom

Q2 – Which British Theoretical Physicist And Author Who Died In 2018 Said ‘Remember To Look Up At The Stars And Not Down At Your Feet’?

Ans – Stephen Hawking

Q3 – Google Is The Most Commonly Used Search Engine Around The World. Who Created Google In 1998?

Ans – Larry Page And Sergey Brin

Q4 – Did You Know That The Stomach Produces An Acid To Help Digestion. Which Acid Do The Stomach Acids Primarily Consist Of?

Ans – Hydrochloric Acid

Q5 – What Is The Term Used For A Word Or Phrase Created By Rearranging The Letters Of Another Word Or Name Or Phrase?

Ans – Anagram

Join our list

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.

5 Comments

  1. Roshan April 15, 2020
  2. Rishu Rockz April 23, 2020
  3. Rahat April 23, 2020
  4. Kumbh April 23, 2020
  5. Kratik April 23, 2020

Leave a Reply

Enable Notifications    Ok No thanks

Join our list

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.

Join our list

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.