flipkart fake or not fake quiz answers

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 04 August – Win Assured Gift Voucher Or Supercoin.

Sending
User Review
4.8 (15 votes)

Hey, Whypayfull readers welcome again with super-duper loot on Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest, Get ready to win up to Rs.1000 Flipkart Gift Voucher by giving 5 Correct answers on Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest, Flipkart fake or not fake answers today [04 August ], All correct answers added, So be the first to grab this loot. | Flipkart quiz answers, Flipkart quiz answers 04 august, Flipkart quiz answers today, Flipkart quiz answers today 04 august, Flipkart quiz answers today fake or not, Flipkart quiz answers today fake or not 04 august, Flipkart fake or not answers, Flipkart fake or not answers 04 august, Flipkart fake or not a fake quiz, Flipkart fake or not fake quiz 04 august,

Flipkart fake or not fake today, Flipkart fake or not fake today 04 august, Flipkart fake or not answer, Flipkart fake or not answer 04 august, Flipkart fake or not game answers today, Flipkart fake or not game answers today 04 august, Flipkart fake or not a quiz, Flipkart fake or not quiz 04 august, Flipkart fake or not quiz answer today, Flipkart fake or not quiz answer today 04 august, Flipkart fake or not quiz 04 august, Flipkart fake or not quiz answers august, Flipkart fake or not quiz answers 04 august

Direct Jump to Answers

What is Flipkart Fake or Not Fake Quiz?

Everyone likes to look at shows and play games, but not everyone likes to pay attention to the news. What if we tell you that you simply can consume information and knowledge, in an exceedingly fun and interesting way? With Flipkart Video’s ‘Fake or Not?’, you’re doing exactly that.

And what’s more, you have to win exciting prizes. Entertainment, information, and prizes – all on one platform, Flipkart Video’s Fake or Not?. With ‘Fake or Not?’

Did you know how Flipkart’s Fake or Not Fake Works?

Flipkart’s Fake or Not maybe a fact-based program, where the host asks the audience 5 questions, on which you’ve got to decide on Fake or Not Fake, users have selected one among the right options, which can appear on the screen for 10 seconds counter timer.

Flipkart Video offers Fake or Not Fake Quiz, which is that the Game of Truth by which we will easily win lakhs within the daily contest. you’ll play Flipkart Fake or Not Quiz and Win Assured Prize. If you’re trying to find fast and correct answers, all 5 of the quiz have correct answers.



How to play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest

To play you first need the Flipkart app, as this contest is only available on Flipkart app not on the Flipkart website, So please follow the steps given below for playing Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest

Step 1 Download or Update the flipkart official App from HERE

Step 2 Open the Flipkart app and Navigate to the Video section as shown in the image.

Step 1 for playing Flipkart fake or not fake contest
Image Credit : Flipkart

Step 3 – Now you will see the Flipkart Video Presents Fake or Not? , Click on that video to get details of the game or CLICK HERE [Open Directely].

Step 2 for playing Flipkart fake or not fake contest
Image Credit: Flipkart

Step 4 – Now click on the Play and Win to start the Flipkart Fake or Not contest, and win up to Rs.1000 Gift Vouchers.

Step 3 for playing Flipkart fake or not fake contest
Image Credit: Flipkart

Step 5 – After playing the complete game go to My Rewards section and check your rewards[Only when you gave 5 correct answers].


What are the main benefits of Playing Flipkart Contest

When it comes to benefit, you can easily earn Flipkart Gift’s Vouchers (GVs) by just giving five correct answers of Fake or Not fake quiz. Here are the rewards which you are going to earn

  • Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  • Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  • Flipkart’s Supercoins For Remaining Winners.

Flipkart Fake or Not fake Quiz Answers today 04 August – InShort

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers
  • Answer 1: Not Fake
  • Answer 2: Fake
  • Answer 3: Not Fake
  • Answer 4: Fake
  • Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers today – 04 August

flipkart fake or not fake quiz winner proof
Flipkart Fake or Not Fake Winners Proof 1

Question 1 : Siyaram launches anti-corona fabric?

Answer 1 – NOT FAKE

Question 2 : Neem Is The National Tree Of India?

Answer 2 : FAKE

Question 3 : Parle-G girl was the famous author Sudha Murthy?

Answer 3 – FAKE

Question 4 : Indian railways is the largest employer in the world?

Answer 4 – FAKE

Question 5 : Women in India have more gold than some first world nations

Answer 5 – Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Quiz Winners Proof –

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Winners Proof
Flipkart Fake or Not Fake Winners Proof 2

Flipkart Fake or Not Fake Quiz today answers
Flipkart Fake or Not Fake Winners Proof 3
Flipkart Fake or Not Fake Quiz answers
Flipkart Fake or Not Fake Winners Proof 4

You can still earn money by Fake or Not fake contest

All you have to Invite 10 Friends To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest And Get Guaranteed Rs. 50 Flipkart Voucher.

Referral Link : CLICK HERE (Comment Your Link Below And Exchange Click With Others)

The Program will commence at 00.00 hrs on 21st July 2020 and end at 23.59 hrs on 10th August 2020.

  • You can earn only 1 reward per campaign
  • Rewards are non-transferable.

What are the conditions to earning this reward?

  • Your friend (Referee) has to install the Flipkart app and should be:
  • An Indian phone number should be linked to your friend’s account that has not been used with someone else’s account

Your friend (Referee) should:

  • Reach the Details page of the show using the link you shared
  • You must have a valid Flipkart account which has a valid Indian mobile number linked to it.
  • This is a subset of the conditions and comprehensive details on the terms and conditions for this offer are listed below.
  • All rewards are given post the successful completion of the qualifying purchase by the Referee as outlined above. Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Prizes of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest: Upon successful completion of a milestone, the customer shall be eligible to receive an EGVs worth Rs. 50. You are required to claim your Prize as a mandatory step to win the reward. The reward will be disbursed before 15th September 2020 directly to the wallet section. The reward amounts are subject to change & rewards earned will be based on the amounts offered in the active Program period when the referral takes place.


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers today – 02 August

Question 1. Whiskey will be sold in paper bottles.

Answer 1 – NOT FAKE

Question 2. Ratan Tata said that a non-Tata could one day be the Chairman of Tata Trusts?

Answer 2 – NOT FAKE

Question 3. Priyanka Chopra was married before she married Nick Jonas?

Answer 3 – FAKE

Question 4. Funeral service was conducted in Iceland for a Glacier?

Answer 4 – NOT FAKE

Question 5. Union government revokes the power of the police to grant bail?

Answer 5 – FAKE


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers today – 01 August

Question 1. Bank of China to open its branch in India amidst border tensions?

Answer 1 – FAKE

Question 2. Amitabh Bachchan original name was lnquilaab?

Answer 2 – NOT FAKE

Question 3. WHO claims that asymptomatic patients cannot spread COVID-19?

Answer 3 – FAKE

Question 4. Fish with human lips and teeth found in Malaysia?

Answer 4 – FAKE

Question 5. It is illegal in India to use monkeys for entertainment purposes?

Answer 5 – NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers today – 31st July

Question 1. Nostradamus Predicted Coronavirus Will Spread In 2020?

Answer 1 – FAKE

Question 2. Indians Spends An average Of 12 Hours Book Reading?

Answer 2 – NOT FAKE

Question 3. Communist Party Of India Supports China?

Answer 3 – FAKE

Question 4. Badshah Will Not Make Remake Again In Future?

Answer 4 – NOT FAKE

Question 5 : Asian giant hornet bite left people dead

Answer 5 – FAKE


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers today – 30th July

Question 1. India’s biggest slum Dharavi was an island until the 18th century?

Answer 1 – NOT FAKE

Question 2. Badminton was originally called Poona?

Answer 2 – NOT FAKE

Question 3. Lockdown related fines worth 1 crore collected within 5 days in Pune?

Answer 3 – NOT FAKE

Question 4. Diljit Dosanjh took lvanka Trump to see the Taj Mahal?

Answer 4 – FAKE

Question 5. Budweiser employee urinated in beer tanks for 12 years?

Answer 5 – FAKE


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 29th July

Question 1. Drinking alcohol can protect from Covid-19 infection

Answer – Fake

Question 2. Residents of Indus valley civilization had private toilets

Answer – Not Fake

Question 3. WHO offers upto $100 for 2-3 hours of work from home

Answer – Fake

Question 4. Kalki Koechlin’s great grandfather was the chief engineer of the Eiffel Tower

Answer – Not Fake

Question 5. Bihar’s businessman lodged a complaint against a dog for stealing Rs. 400,000

Answer – Not Fake


Answers of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz [28th July]

  • Question 1. Uttarakhand forest fires in 2020 were unnatural?
    • Answer – Fake
  • Question 2. Does Russia complete clinical trials of the COVID-19 vaccine?
    • Answer – Fake
  • Question 3. Himesh Reshammiya has composed 300 songs during the lockdown?
    • Answer – Not Fake
  • Question 4. GoAir employee posted hateful tweets?
    • Answer 4 – FAKE
  • Question 5. Does man set Guinness world record for the fastest typing with the nose?
    • Answer 5 – Not Fake

Answers of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz [27th July]

  • Question 1. Owls can rotate their head 360 degrees?
    • Answer: Fake
  • Question 2. Amitabh Bachchan thanks doctors via video after he tests COVID-19 +ve?
    • Answer: Fake
  • Question 3. An Indian company is the largest producer of vaccines in the world?
    • Answer: Not Fake
  • Question 4. Miracle baby born with three eyes in Germany?
    • Answer: Fake
  • Question 5. WHO accepts home remedy cure for COVID-19?
    • Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 26th July: Win Assured Gift Voucher Or Supercoin

  • Question 1. Satyajeet Ray, was the first Indian to win an Oscar?
    • Answer: Fake
  • Question 2. Email is older than the Internet?
    • Answer: Not Fake
  • Question 3. Infosys was started with a loan of 10000/- from Sudha Murthy?
    • Answer: Not Fake
  • Question 4. Do yellow frogs emerge in Madhya Pradesh as a result of COVID-19?
    • Answer: Fake
  • Question 5. Snooker was invented in Jabalpur, India?
    • Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 25th July: Win Assured Gift Voucher Or Supercoin.

  • Question 1. Kolkata was the 1st city to get electricity in India?
    • Answer: Fake
  • Question 2. Do COVID-19 Swab tests damage the blood-brain barrier?
    • Answer: Fake
  • Question 3. Ranveer Singh and Sonam Kapoor are cousins?
    • Answer: Not Fake.
  • Question 4. Do monkeys wreak havoc in a COVID hospital in India?
    • Answer: Fake.
  • Question 5. High-profile Twitter accounts were hacked in the Bitcoin scam?
    • Answer: Not Fake.

I Won 10 Super coin 😛 Comment Below What You Won, Let Other Know By Sharing 😀



9 Comments

  1. Ritesh Jha July 25, 2020
  2. Nakul Jain July 25, 2020
  3. Akash July 25, 2020
  4. Udhav July 25, 2020
  5. Jitendra July 25, 2020
  6. Kamal Shankar July 25, 2020
  7. Ankur Agrwal July 25, 2020
  8. Hasrsh Raghav July 25, 2020
  9. Ruby July 25, 2020

Leave a Reply